Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinnan: Jag planterade gift i min makes jaktkläder

Industrimiljardären Karl Hedin väntas bli åtalad för grovt jaktbrott, men förnekar brott.Foto: NICLAS HAMMARSTRÖM
Det finns gott om varg i Västmanland där stora delar av den misstänkta tjuvjakten pågått. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.Foto: KLEJBUK SZCZEPAN / ADOBE STOCK

Tvåbarnsmamman var polisens trumfkort mot miljardären och industrimannen Karl Hedin, sin egen make och övriga misstänkta i jakthärvan och tänkt som ett huvudvittne i rättegången.

I häktet fick maken chockbeskedet att han angivits av sin egen hustru.

Men tvåbarnsmamman tog tillbaka allt och är nu själv åtalad.

– Det kommer komma fram detaljer om en väldigt märklig hantering från polisens sida när det gäller min klient, säger kvinnans försvarare Thomas Jönsson, och anklagar polisen för att ha pressat henne.

Expressen Premium

Halloweenerbjudande: Läs Premium fritt året ut

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 december 2020. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “JA – GRATIS ÅRET UT” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

”Om verkligheten gör att jag inte kan rösta på S får det vara så”

Jan Emanuels skilsmässa från partiet • Sonen säljer pepparspray

Tidiga tecken på utmattning som du bör ta på allvar direkt

Symtomen som kommer smygande • Expertens råd om hur du bryter stresspiralen

Upptäckten – efter att coronan gått över

10 procent drabbas: ”Som bränd gummi”