Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips galna vår i lyx – kostar mer än hon tjänar

Isabella Löwengrips blogg och sociala medier målar upp en bild av överdåd.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Hertiginnan Camilla och prins Charles tar emot besökare utklädda till djur på ”the Elephant Family Animal Ball” – som Isabella Löwengrip besökte tidigare i år.Foto: I-IMAGES / POLARIS

I sin blogg visar Isabella Löwengrip upp sitt lyxiga liv med dyra bilar, motorbåt, egen kock och flygresor över hela världen med privatjet. 

I sommar ska hon hyra ett hus i södra Frankrike för en miljon kronor och till hösten flyttar hon in i en lägenhet i New York med en månadshyra på 200 000 kronor.

Men när man granskar Löwengrips olika bolag syns inga vinster som kan förklara den överdådiga livsstilen som under våren och sommaren 2019 accelererat.

– Det är stora utbetalningar som ska göras, säger en person i hennes närhet.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Läs alla artiklar gratis i en vecka, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Så slår viruset mot barn – flera sjuka i månader

”Något är det som hänt i kroppen” • Blir inte friska

Skånska supermodellen utkörd – gjordes arvlös

Paulina Porizkova: ”Har aldrig gråtit så mycket som nu”

Sveriges största talanger i tennis

LISTAR DE TIO STÖRSTA FRAMTIDSHOPPEN: ✓ Två finaler i junior-EM ✓ Enorm träningsvilja ✓ Skyhög potential – finns inställningen? ✓ Tränade på Nadals akademi