Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Telia ger extra surf till sina äldre kunder

LIVE-TV: Se Di TV – Sveriges ekonomi-tv-kanal
Telias erbjudande gäller kunder som är 70 eller äldre.Foto: Shutterstock
Anders Olsson, vd för Telia Sverige.Foto: Jeanette Hägglund / Telia

Telia ger sina kunder som är 70 år eller äldre extra surf från och med i påsk.

Teleoperatören kallar initiativet #ensammatillsammans.

– Tillsammans blir vi mindre ensamma, säger Anders Olsson, vd för Telia Sverige.

Det blir en annorlunda påsk för många svenskar, som nu stannar hemma i stället för att resa till släkt och vänner i och med coronapandemin.

Och för en del kommer helgen bli svår med en känsla av ensamhet.

Telias vd: ”Behöver hjälpas åt”

Därför väljer nu Telia att lansera initiativet #ensammatillsammans, som är tänkt att ”inspirera människor att hålla avståndet men behålla kontakten”.

– Vi behöver alla hjälpas åt för att undvika att människor känner sig ensamma, och då kan ett extra samtal betyda enormt mycket. Speciellt för alla våra äldre som nu sitter isolerade för att undvika smitta, säger Anders Olsson, vd för Telia Sverige, i ett pressmeddelande.

Extra surf till Telias äldre kunder

Under påsken säger Telia att man också kommer börja rulla 100 GB extra data – utan kostnad – till sina mobilkunder som är 70 år eller äldre.

– Förhoppningsvis vill fler prova på tjänster som videosamtal. Att se den man pratar med och kanske ta en kaffe digitalt stärker känslan av att vara tillsammans , säger Anders Olsson.

Enligt Telia kan 100 GB extra mobildata innebära ”många timmars videosamtal med familjen”. Den extra datan kommer att rullas ut löpande under påskveckan och helgen.

Missa inga nyheter om coronaviruset! Ladda ner eller starta om Expressens app, slå på notiser och välj ”coronaviruset” – då får du hela tiden senaste nyheterna. 

Här är några tips till dig som inte kan handla själv.
Annons: