Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så blir nya H&M – se bilderna från butiken

Självscanning som ett komplement till de manuella kassorna införs inom kort i ett 10-tal H&M–butiker i Sverige. Bilden är från #framtidsbutiken” vid Sergels torg.Foto: DAVID THUNANDER / H&M
Stora öppna ytor.Foto: DAVID THUNANDER / H&M
H&M:s nygamla butik vid Sergels Torg.Foto: DAVID THUNANDER / H&M
En grön hörna i butiken.Foto: DAVID THUNANDER / H&M
Ett litet mobil kafé finns i den nya butiken.Foto: DAVID THUNANDER / H&M
Den råder ingen trängsel bland klädesplaggen i den nya butikenFoto: DAVID THUNANDER / H&M
Foto: DAVID THUNANDER / H&M
Foto: DAVID THUNANDER / H&M
1 / 8

Klädjätten H&M slår nu upp portarna för sin framtidsbutik i centrala Stockholm.

Butiken har digitala kassor för självscanning och uthyrning av kläder.

– Vi är superstolta att kunna visa upp vad vi gjort, säger Filip Ekvall, Sverigechef vid H&M, till tidningen Fastighetsvärlden. 

Den nya butiken är en del av företagets framtidssatsning som koncernchefen Karl-Johan Persson tidigare har aviserat.

– Vi vill göra det smidigare att handla och betala, har Karl-Johan Persson tidigare sagt i en Expressen-intervju. 

H&M har under flera månader lagt ner stor möda på att göra om sin gamla butik vid Sergels torg i centrala Stockholm och i dag fredag slår ”framtidsbutiken” upp portarna.

Undvika långa kassaköer

Det är något av en total make over som genomförts av lokalerna.  Bland de största nyheterna finns självscanning för kunderna som därmed kan undvika långa kassaköer och uthyrning för kläder. Båda nyheterna får stora ytor i de nygamla lokalerna.

Företagets Sverige-chef Filip Ekvall, Sverigechef säger till tidningen Fastighetsvärlden att den nya butiken ger ett varmare intryck, ska ge inspiration och även att den nya butiken möter bolaget online-verksamhet på ett mycket bättre sätt än tidigare butiker. 

På H&M Sergels Torg vill vi bjuda in våra kunder till en ny butiksupplevelse där vi vill underlätta för våra kunder att göra medvetna val.

Möjlighet att hyra

I sin presentation av satsningen skriver företaget:

”Bland annat så kommer vi att erbjuda alla H&M–medlemmar möjligheten att hyra unika plagg från H&M Conscious Exclusive-kollektioner. Förhoppningen med uthyrningen är att kunna uppmuntra till ett mer cirkulärt förhållningssätt till hur man kan återanvända kläder”.

I butiken finns det också ett minikafé. Andra nya inslag är en syateljé och möjlighet för kunderna ska kunna känna och klämma på kläder som de sedan kan beställa hem on-line.

TV: H&M-arvtagerskans liv i lyx

Annons: