Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Onlinepizza och Hungrig.se läggs ner – allt blir Foodora

Foto: ANDREA DELBO/SHUTTERSTOCK / ANDREA DELBO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Delivery Hero, som äger Hungrig och Onlinepizza, lägger ned båda varumärkena.

Istället kommer allt att samlas hos Foodora.

Här är allt du som kund behöver veta om förändringen.

Samir Bachkami, vd för Delivery Hero Sverige, säger i ett pressmeddelande att det har gått bra för både Onlinepizza och Hungrig.se.

”Men att driva flera varumärken är kostsamt. Nu samlar vi all erfarenhet och kraft i ett gemensamt varumärke. Nya Foodora kommer att bli starkare än alla tre varumärken separat”, säger Samir Bachkami i pressmeddelandet.

Här är några saker du behöver tänka på om du är kund hos Foodora, Onlinepizza, eller Hungrig.

När slås de samman?

Inget exakt datum är fastslaget. Appen Hungrig.se kommer sluta funka i början av december, och du som har någon av apparna kommer få meddelanden där.

Vad behöver jag som kund göra?

Onlinepizza-kunder: Du behöver inte göra någonting mer än att uppdatera appen. Onlinepizza kommer att bli Foodora och du kan fortsätta använda tjänsten med ditt användarnamn och lösenord för Onlinepizza. Om du går in på hemsidan onlinepizza.se kommer du att bli omdirigerad till hemsidan foodora.se.

Foodora och Hungrig-kunder: Du behöver ladda ner den nya appen med namnet Foodora Sweden och skapa din nya profil. Den gamla Foodora-appen har också en länk som leder dig till App Store där du kan ladda ner den nya appen.

Rabattkoder Foodora, Onlinepizza och Hungrig – vad händer med dem?

Om du har en rabattkod hos Foodora eller Hungrig, borde du använda den så fort som möjligt. Efter sammanslagningen kommer de inte vara giltiga. Rabattkoder hos Onlinepizza kommer fortsätta gälla.

Kommer restauranger eller pizzerior försvinna?

Nej, enligt Delivery Hero kommer alla finnas kvar, fast alla är samlade i den nya appen.

Annons: