Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Black Friday 2019 – varorna med störst rea

Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Black Friday blir bara större och större.

Enligt statistiken är vissa varor mer prissänkta än andra.

Här är en lista över några av de varor som sjunkit mest i pris de senaste åren.

Det här är de varor som man fick bäst erbjudanden på under förra året, enligt data som prisjämförelsesajten Pricerunner har tagit fram.

1. Leksaker

Många satsar på att köpa julklappar till barnen under Black Friday, och leksaker har på senare år seglat upp som en riktig storsäljare under shoppinghelgen.

2. Hörlurar och Headset

Teknikvaror dominerar Black Friday, och just lite ”billigare” tech-prylar som hörlurar har tenderat att sticka ut på rean. Att det dessutom finns många konkurrerande varumärken gör bara saken bättre för den som vill göra en bra deal.

ANNONS: Hitta bästa kampanjerna under Black Week och Black Friday – stor guide på Expressen Rabattkoder (EXTERN LÄNK)

3. Tv

Arketypen för en vara som är billig på Black Friday. Innan näthandeln exploderade köade folk i timmar för att springa in i elektronikbutiker och få tag på en billig tv.

4. Mobiltelefoner

Många av de stora tillverkarna släpper nya modeller under sensommar och tidig höst. Om de säljer dåligt vid release kan de bli prissänkta redan vid Black Friday – annars är det fyndläge på äldre modeller.

5. Spelkonsoler

Här kan det vara riktigt fyndläge i år, men tänk på att både Playstation och Xbox har annonserat att det kommer nya spelkonsoler till jul 2020, så en ny konsol kommer kännas omodern om drygt ett år.

StavmixrarFoto: Mitt Kök

6. Kökstillbehör

Faller ju delvis kategorin hemelektronik, och på senare år har det blivit allt mer populärt att handla kökstillbehör på nätet.

ANNONS: Shoppa grönt på Black Friday med 25% rabatt i hälsoshopen Happy Green (EXTERN LÄNK)

7. Skor

Näthandel av skor är ett helt eget ekosystem, med flera jättestora sajter som bara säljer skor. Självklart har även de sajterna Black Friday-rea. Se till att kolla returpolicyn innan du köper skor online, det är surt att behöva betala dubbel frakt bara för att storleken inte passade.

8. Parfym

En populär julklapp, som går att få riktigt billigt på Black Friday. Kolla bara så det blir helt rätt sort, det är trist om det upptäcks dagen efter julafton och bytesrätten har upphört...

ANNONS: Hitta bästa kampanjerna under Black Week och Black Friday – stor guide på Expressen Rabattkoder (EXTERN LÄNK)

9. Herrkläder

Här fanns det riktigt bra deals att få 2018, det återstår att se om det blir samma rusning 2019.

10. Högtalare

Den smarta högtalaren har flyttat in för att stanna, och även på ”osmarta” högtalare med bluetooh och andra funktioner har sin tydliga plats i svenska hem. Vill du uppgradera eller byta kan det vara på sin plats att leta erbjudanden under Black Friday.

Polisens varning: ”Fler bedrägerier”

Annons: