Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kinnaman om mötet med Obama: ”Ingen aning”

Här anländer gästerna till Brilliant minds
Joel Kinnaman på plats vid Brilliant minds.
Foto: JANNE ÅKESSON / SWEPIX

Skådespelaren Joel Kinnaman var en av alla framstående deltagare när konferensen Brilliant minds drog världskändisar till Grand Hôtel i Stockholm.

Hollywoodskådisen höll ett tal och berättade om sitt möte med tidigare presidenten Barack Obama.

– Han hade ingen aning vem jag var, säger Kinnaman.

Joel Kinnaman var en av flera framstående svenskar som bjudits in för att tala under rubriken ”The essence of being a Swede” (”Essensen av att vara svensk”).

Han anlände ensam till hotellet och försvann snabbt in. Senare återvände skådespelaren när han gick ut för att ta bilder med fans och skriva autografer. 

På scenen berättade Joel Kinnaman om sitt möte med Barack Obama.  

– Han hade ingen aning vem jag var. Jag sa något i stil med ”tack för allt”, sa han och möttes av skratt från publiken i en video som publicerats av Brilliant Minds på Instagram. 

Skådespelaren Joel Kinnaman berättar om sitt möte med president Barack Obama.
Foto: Instagram/Brilliant Minds Sthlm

Kinnaman refererade också till amerikanska tv-serien ”House of Cards” där han spelar en presidentkandidat.

– Han kanske inte har kommit fram till de avsnitten där jag är med. Eller så jag gjorde jag absolut inget intryck på honom, säger Kinnaman i filmen.

https://www.instagram.com/p/BypwY7pipgi/?utm_source=ig_web_copy_link

En rad personer framträdde under rubriken ”The essence of being a Swede”. Däribland Gigitals grundare Viktoryia Khromchanka och klimataktivisten Greta Thunberg.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!