Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenza Zouitens bolag Ivyrevel går i konkurs

I Di TV:s Ekonomistudion får du koll på de senaste ekonominyheterna.
Influencern Kenza Zouitens berättar att hennes modebolag Ivyrevel går i konkurs.
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT NYHETSBYRÅN
I ett inlägg på Instagram berättar hon om avskedet.

Det har varit ett tufft år för influencern Kenza Zouiten Subosics  modebolag 

Ivyrevel.

Efter att bolaget tvingades till rekonstruktion i våras har hon nu företaget ansökt om konkurs. 

I ett inlägg på Instagram berättar hon om avskedet. 

I våras slog coronapandemin hårt mot Kenza Zouiten Subosics modeföretag Ivyrevel – som hamnade i en hård ekonomisk kris. För att företaget skulle kunna överleva gick bolaget genom en rekonstruktion. Företaget hade då hundratusentals i skulder till Postnord, DHL och Visma. 

Men trots rekonstruktionen lyckades inte bolaget vända och nu ansöker de om konkurs. 

”Det stämmer”, skriver influencern i ett sms till Aftonbladet

”Behövde ta farväl”

Den populära influencern Kenza Zouitenhar över 1,8 miljoner följare på Instagram adresserade konkursen i ett inlägg på sociala medier innan nyårsafton. 

”Vi behövde ta farväl av vårt bolag Ivyrevel som vi jobbat så hårt med sedan 2012. Vi var helt enkelt inte starka nog att att ta oss igenom våra ekonomiska problem under pandemin, så i går skickade vi in papprena”, skrev hon då och fortsatte: 

”Det var varit så svårt att inse och acceptera att vi inte kunde rädda vårt bolag, för att det var inte bara upp till oss, men jag vägrar se det som ett misslyckande, utan mer som en lärdom och något jag kommer att ha med mig i framtiden.
Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!