Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenska elitens liv i överklassområdet

DJ-stjärnan Sebastian Ingrosso har en villa för 51,5 miljoner kronor på Djursholm.Foto: Pressbild
Abba-legenden Björn Ulvaeus villa i Djursholm. Huset ligger på en egen ö med en liten bro till och från Djursholms paradgata Strandvägen.Foto: ERIK GUSTAFSON

Daniel Ek, Mats Sundin, Robin Söderling, Sebastian Ingrosso, Björn Ulvaeus och Charlotte Perrelli – listan över kända svenskar som valt att bo i Djursholm är lång.

Expressen har pratat med några av de största stjärnorna om livet i Sveriges mest exklusiva bostadsområde – och bilderna som målas upp skiljer sig rejält.

Inte alla känner sig hemma i området.

– Jag umgås inte med en enda i Djursholm. Jag känner mig totalt utanför, säger Björn Ulvaeus.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Hemliga kärleksparen i Robinson: ”Hettar till”

Julia avslöjar • ”Gick ut i skogen och låg”

Sex kvinnor: Därför är vi stolta över våra underliv

Fyra av tio svenska kvinnor skäms • Tanya, 38: ”En källa till kraft och energi”

Efter Steve Jobs död – så lever mångmiljardfamiljen

Anonymt liv med lyxyacht • Änkan en av världens rikaste