Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jonny och Anja bytte liv – fann lyckan i Spanien

För 16 år sedan lämnade Jonny och Anja Erixon Sverige och Undersåker. Och paret ångrar inte flytten till den spanska byn Coin – tvärtom.Foto: Privat

Svenske Jonny Erixon, 65, flyttade till Spanien tillsammans med hustrun Anja, 61, för 16 år sedan. 

De 60-plussare som är sugna på att följa i deras fotspår ska inte vara oroliga för att pensionen inte räcker till, menar han. 

– Jag vill snarare säga: Då har man inte råd att bo kvar i Sverige. Pensionen räcker vansinnigt mycket längre i Spanien, säger han.

Expressen premium

Fira 75 år med Expressen
få Premium gratis i 75 dagar

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad fram till 31 januari, därefter är priset 69 kr/mån. Du har ingen bindningstid. Avsluta enkelt online när du vill.

Genom att klicka på “Starta Premium - 75 dagar gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!