Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jocke & Jonna bygger upp ett miljonimperium

Joakim Lundell, 34, blev först känd som den självutbrännande Jockiboi i såpan ”Kungarna av Tylösand”. I dag är han kungen av sociala medier med sin fru Jonna.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Joakim Lundell vid huset i Norrköping.Foto: LINUS HALLSENIUS / DPLAY
Jonna Lundell, Youtube-profil, influencer och författare född den 11 april 1994 i MjölbyFoto: LINUS HALLSENIUS / DPLAY

Influencerparet Joakim och Jonna Lundell har gjort succé med sina program på Youtube och i Dplay, och de regerar i sociala medier.

Miljonerna tickar in i gemensamma bolaget Jocke & Jonna AB.

Samtidigt är de verksamma i ett företagsimperium med nystartade bolag inom onlinehandel med kläder och smycken, utveckling av programvara och – korvförsäljning.

– För mig är paret som ett svenskt Kardashians, de är framgångsrika och trashiga samtidigt, säger varumärkesexperten Mats Georgson.

Expressen Premium

Välkommen till Premium!

För bara 69kr/mån får du tillgång till alla artiklar. Expressen Premium är en digital prenumeration. Du har ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Experterna spår 2021: Så ser corona i Sverige ut då

Professorn: ”Tror att Sverige gjorde ett misstag i juli”

Gröna ”Bidenfonderna” – som väntas bli raketer

Nya megatrenden • ”Har redan sett effekt”

”Pappa försöker göra oss arvlösa, vad kan vi göra?”

Ekonomiexperten svarar på läsarnas frågor