Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips nya plan: Bli delägare i privatjetbolag

Isabella Löwengrip.
Foto: /IBL / /IBL
Privatjet av annan modell.
Foto: BOMBARDIER AEROSPACE

Hon är nyligen utsedd till Sveriges mäktigaste kvinna. 

Hon har byggt en mångmiljonkoncern med flera företag som Löwengrip Invest Löwengrip Beauty. 

Nu vill Isabella Löwengrip ta nästa steg och bli minidelägare i Warren Buffets privatjetbolag, berättar hon i podcasten Breakit Daily

Med 150 resdagar per år vill Isabella Löwengrip slippa folktäta flygplatser och trångt benutrymme på reguljärflyget. 

I podcasten berättar hon om att hon har förhoppningar på att få bli minidelägare i ett privatjetbolag för att underlätta sin vardag. 

– Ibland skulle det vara mycket smidigare för mig och mitt team att kunna välja restider själva, berättar Isabella Löwengrip. 

Vill få vardagslivet att gå ihop

Efter att ha jonglerat många bollar i luften samtidigt under flera år har Isabella nu haft möte med ett franskt flygbolag om att bli minidelägare. 

– Det är Warren Buffett som är största ägare i bolaget, så det är lite kul, säger Isabella i podcasten. 

Warren Buffett är en amerikansk investerare och affärsman som 2008 rankades som den rikaste personen i världen av tidnigen Forbes. 

Väljer aktivt bort män i hemmet

Tidigare i månaden berättade Isabella på sin blogg att hon återförenats med ex-pojkvännen Hampus Jarlbo. 

"I går så checkade jag ut vid halv fyra, gick hem till Hampus som i princip bor granne med mitt kontor och tog en dusch och kröp ner i hans säng och sov till nio på kvällen", skrev hon i inlägget. 

Samtidigt skriver bloggaren att hon aktivt väljer bort män i sitt hem och någon delad bostad kommer inte på frågan. 

– Det är bara kvinnor. Min vakt är man, men annars, jag vill bara ha kvinnor runt mig, det funkar mycket bättre, säger Isabella Löwengrip i "Skavlan".

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!