Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabella Löwengrip gör en kollektion för Ellos

Isabella Löwengrip på Elle-galan, i en klänning från en kommande kollektion för Ellos.
Foto: GRANLUND PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: ELLOS
Foto: ELLOS

Sedan tidigare samarbetar Isabella Löwengrip med Ellos.

I år släpper hon också, via Stylein, en kollektion för modebolaget.

”Som jag längtar”, skriver affärskvinnan på sin blogg.

För ett år sen gick bloggdrottningen och affärskvinnan Isabella Löwengrip ut med att hon blivit delägare i svenska modemärket Stylein. Då var syftet att digitalisera märket.

Nu tar Stylein och Löwengrip ytterligare ett steg – och släpper en kollektion för Ellos, skriver Svensk Damtidning.Isabella Löwengrip om samarbetet med Ellos

På sin blogg berättar Isabella Löwengrip mer:

”Kollektionen släpps i september och heter Stylein X Isabella for Ellos. Syftet är att ta fram mina älsklingsplagg men till ett bättre pris och i flera storlekar. Som jag längtar!! Allt är fantastiskt fint!”

Isabella Löwengrip släpper en kollektion för Ellos.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Hon pratade även om den nya satsningen på Elle-galan i fredags.

– Vi tycker om samarbeten och att tänka kreativt och nytt. Och det jag har på mig här i kväll är ett plagg från en kollektion som vi gör med Ellos, sa Löwengrip från röda mattan – tillsammans med Styleins Elin Alemdar och Ulrika Fohgelberg Nordén – enligt Svensk Damtidning.Avslöjade samarbetet på Elle-galan

Löwengrip fortsatte:

– Vi har 1,5 miljoner följare och då ska man kunna göra mode lite, lite mer kommersiellt också. Alla där hemma kommer att kunna ha på sig klänningen som jag bär här på Elle-galan i höst.

Entreprenören är sen tidigare partner med Ellos. I slutet av augusti i fjol skrev Breakit att de båda hade startat ett mångmiljonsamarbete, där tanken var att Ellos – som vill vara branschledande genom influensers – skulle nå ut till fler kunder via Isabella Löwengrips sociala kanaler.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!