Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ikea vill öka jämställdheten i hemmet med nytt onlinespel

Enligt OECD (*Organisation for Economic Co-operation and Development,) utför kvinnor upp till tre gånger mer obetalt hushållsarbete än vad män gör.
Foto: Pressbild Ikea
Spelet är utvecklat tillsammans med relationsexperten Jennie Miller och är tänkt att hjälpa par föra konstruktiva samtal om hur de bättre kan dela på ansvaret hemma.
Foto: Pressbild Ikea
Spelet finns på Ikeas Instagram.
Foto: TOMASZ GZELL / EPA / TT / EPA
Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Superdosen som kan ge dubbla antikroppar

Nya studien visar: ”Det kan bli ett bra verktyg”

Nio utryckningar till Meghan och Harry på nio månader

Paret hade intrång på julafton • ”Ärvt risken”

Bengt Alsterlinds kärleksliv med yngre hustrun

Folkkäre tv-profilen: ”Sexdriften är något basalt”