Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hon ska rädda på Teknikmagasinet

Ulrika Göransson blir ny vd på Teknikmagasinet. Foto: Pressbild

Krisande affärskedjan Teknikmagasinet har fått ny vd.

Hon heter Ulrika Göransson och har tidigare varit en del av Clas Ohlsons koncernledning. Det skriver Market. 

Teknikmagasinet har haft stora problem och tvingades nyligen in i en ny rekonstruktion. Och det är bara ett år efter den förra.

Bakgrund hos konkurrenten

I väntande stålbad ingår att lägga ned olönsamma butiker. Samtidigt har man satsat på att erbjuda sina kunder reparation av mobiltelefoner, samt egna varumärken och en kundklubb.

Nu städslas en ny vd, Ulrika Göransson som ersätter tidigare vd Catherine Sahlgren.  Göransson har det senaste året var konsult för Teknikmagasinet. Tidigare var hon verksam i konkurrenten Clas Ohlsons koncernledning, uppger branschsajten Market.

”Har en väldigt bra bild av utmaningarna”

 – Jag ser otroligt mycket fram emot mitt vd-uppdrag för Teknikmagasinet. Jag har en väldigt bra bild av de utmaningar och möjligheter som Teknikmagasinet står inför och kan agera snabbt när jag tar över som vd. Vi fortsätter vår satsning på mobilreparationer där jag ser en enorm potential framåt, vi har flera spännande initiativ på sortimentsområdet som rullas ut inom kort och flera andra affärsprojekt på gång, förklarar Ulrika Göransson i en kommentar.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!