Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

H&M tappar mot prognos men nämner inget om Kina

LIVE: Di TV – Sveriges ekonomi-tv-kanal
H&M:s vd Helena Helmersson
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: NEWSCOM / FEATURECHINA/NEWSCOM/SIPA USA SIPA USA

Klädjätten H&M:s försäljning var lägre än väntat under det andra kvartalet i år då pandemin fortfarande lägger en viss sordin på försäljningen, rapporterar bolaget på tisdagsmorgonen.

Några besked om hur försäljningen utvecklats på bolagets olika marknader, inklusive Kina där H&M utsatts för en bojkott. 

– I takt med att allt fler vaccineras har flera marknader successivt tillåtit återöppnande av butiker, konstaterar man i rapporten. 

Expressen Premium

Förläng sommaren med Premium

Läs alla artiklar gratis fram till 30 september, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Emmas lyxliv med Zäta i Sverige – efter tuffa åren

Emma Zetterberg om svåra tiden: ”Kände mig vilsen”

Brödernas kamp för att rädda sitt krogimperium

Tagit över krog efter krog i centrala Stockholm • Anklagats för bulvanköp

Larmet från lyxorten: ”Går som en löpeld”

Turistparadiset Båstad har flest nya covid-19-fall i Skåne: ”Fullt överallt”