Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är Coca-Colas nya oväntade smakkombo

Apelsin och vanilj är den första nya Coca-Cola-smaken sedan 2002, då Coca-Cola vanilj lanserades. Till Daily Mail säger läskföretaget att man sett ett växande intresse för de smaksatta sorterna vanilj och körsbär. På senare tid har man också lanserat light-smakerna jordgubbe och guava, körsbär, blåbär och acai samt mango. Foto: Coca-Cola/CNN
Coca-Cola har märkt ett växande intresse för de smaksatta läskerna. Foto: RODGER MACUCH / AP TT NYHETSBYRÅN

Coca-Cola lanserar snart den nya smaken ”apelsinvanilj”.

Det senaste året har läskföretaget lanserat sin första alkoholhaltiga dryck – och ska ha suttit i diskussioner om en ”cannabis-cola”.

Vad tror du om den nya Coca-Cola-smaken?

Den nya apelsinvanilj-colan lanseras i USA i slutet av februari. Företagets testgrupper ska även ha fått prova smakerna hallon, citron och ingefära innan de valt ut sin favorit.

Apelsin och vanilj är den första nya Coca-Cola-smaken sedan 2002, då Coca-Cola vanilj lanserades i USA. Till Daily Mail säger läskföretaget att man sett ett växande intresse för de smaksatta sorterna vanilj och körsbär. På senare tid har man också lanserat light-smakerna jordgubbe och guava, körsbär, blåbär och acai samt mango.

Det är ännu oklart om den nya sorten kommer till Europa och Sverige – men när den blindtestades i USA:s största morgonprogram ”Today show” skapade programledarna inte alltför höga förväntningar:

– Usch! Vad är det här? Jordgubbe eller vindruvor?, utbrast programledaren Hoda Kotb.

Ska ha suttit i samtal med cannabisproducent

Förra året lanserade Coca-Cola en alkoläsk i Japan, där det finns en stor marknad för drycken. Produkten beskrevs som ett ”blygsamt försök”.

– Coca-Cola har alltid fokuserat helt icke-alkoholhaltiga drycker och det är ett blygsamt experiment på en liten del av vår marknad, sa Jorge Garduño, chef för Coca-Colas Japanverksamhet, då i ett uttalande. 

Enligt Daily Mail har man under hösten också suttit i ”seriösa” samtal med en cannabisproducent – och diskuterat en framtida cannabisläsk att sälja i de amerikanska stater som legaliserat marijuana.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!