Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Foodora breddar sig – öppnar matbutiker

Di TV ger dig de bästa analyserna och hetaste aktietipsen.
En matleverans från Foodora på cykel.
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Nu öppnar företaget fler butiker.
Foto: ANDREA DELBO/SHUTTERSTOCK / ANDREA DELBO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Foodora har på kort tid etablerat sig som ett av de största företagen i Sverige för hemleverans av restaurangmat. De har bland annat hunnit med att köpa upp Onlinepizza, som var en av de tidigaste pionjärerna i branschen.

Nu breddar man verksamheten.

Företaget har sedan september en butik på Södermalm i Stockholm där man erbjuder hemkörning av matvaror som man kan hitta i vilken vanlig matvarubutik som helst.

Nu har företaget öppnat ytterligare två butiker i Stockholm, en på Kungsholmen och en på Östermalm.

Samtidigt som vi breddar vår affär, kan vi också sysselsätta mer människor. Det sker inte bara genom vårt bolag utan även de bolagen som vi har partnerskap med. Vi mättar ett behov av snabb hemleverans, och ökar även omsättningen för de företag som vi samarbetar med,” säger Hans Skruvfors, vd för Foodora Sverige, i ett pressmeddelande.

Interpool Gävle berättar om varför de har fortsatt öppet efter kl 22.
Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!