Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elitens möten och fester på insidan av hemliga klubben

Här är de 200 medlemmarna i Sveriges mest exklusiva klubb, Djursholm Country Club. 

Medlemslistan är så hemlig att inte ens medlemmarna själva fått se den.

Expressen kan nu avslöja hela listan med en lång rad av landets ekonomiska makthavare: Tolv miljardärer, aktiemäklare, jurister, framgångsrika företagare och kända artister.

I klubbhuset Villa Pauli möts de i avskildhet, festar med champagne och ostron, har tillgång till egen tennisbana, en italiensk Riva-båt, en bastuflotte – och i vinkällaren finns exklusiva årgångsviner med priser på upp till hundratusen kronor flaskan. 

– Några privata fester här har kostat över en miljon kronor, säger en person med insyn i klubben.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Erbjudande till dig: Läs Expressen Premium gratis till midsommar

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 25 juni 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt 16/5.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM – GRATIS TILL 25 JUNI” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.