Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Donald Trumps krav: Återinför inreseförbud

Anna Ekelund är programledare för Di Nyheter i dag.
Donald Trump vill återinföra det inreseförbud som omfattar sex muslimska länder.Foto: Evan Vucci/AP/TT

Spotify kommer inte att introduceras på New York-börsen, enligt en av bolagets grundare.

Trump-administrationen har bett USA:s högsta domstol att omedelbart återinföra det inreseförbud som omfattar sex muslimska länder. Och efter att Donald Trump i går meddelat att USA lämnar Parisavtalet har guvernörerna i Washington, Kalifornien och New York enats om att bilda en klimatallians, rapporterar Politico.

Det är några av nyheterna i Di Nyheter 07.30 i dag, fredag.

Dagens Industris "Di Nyheter 07.30" sänds varje vardag för att ge en snabbkoll på morgonens och nattens viktigaste nyheter.

På fyra minuter får tittarna en överblick över de senaste nyhetshändelserna innan arbetsdagen drar i gång och innan Stockholmsbörsen öppnar. Få koll på utvecklingen på världens finansmarknader och på de stora affärshändelserna i Sverige och Internationellt.

"Di Nyheter 07.30" leds av programledarna Anna Ekelund, Tomas Kvarnkullen och Johanna Grenz. Som vanligt får du analyser, nyheter och aktietips i Börsmorgon, varje vardag mellan klockan 08.50 och 09.15.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!