Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Don Deminas livsändring med egna lägenheten

Youtubern och artisten har köpt lägenhet för 3 miljoner i centrala Stockholm.
Anis Don Demina.
Foto: SVEN LINDWALL

Youtubern Anis Don Demina bodde i andra hand och brände pengar på dyra kläder.

Men nyligen köpte han sin första lägenhet – och har fått ett ”extremt lugn”, berättar Anis Don Demina i veckans ”Dina Pengar”.

– Jag prioriterade vissa grejer som märkeskläder vilket jag inser nu var helt idiotiskt, säger Anis Don Demina.

Artisten och youtubern Anis Don Demina är aktuell med en låt ihop med Timbuktu. Nyligen gjorde han också en stor livsändring då han köpte sin första lägenhet, en etta i centrala Stockholm för tre miljoner kronor. 

När han fick tillträde och besökte sin nya lägenhet blev han överraskad.

– När man går på visning är det så fint och inrett och känns som ett hem. Sedan såg jag att väggarna var lite fula så jag fick måla om. Men nu trivs jag som fan, säger Anis Don Demina i ”Dina Pengar”.

Fram tills nu har ”Melodifestivalen”-stjärnan bott i andra hand och valt att lägga mycket pengar på prylar.

”Fått ett sådant extremt lugn”

– Jag hade kunnat köpa lägenhet för ett år sedan om jag inte hade prioriterat vissa grejer, märkeskläder och skit. Vilket jag inser nu var helt idiotiskt, säger Anis Don Demina.

Nu är han lättad över att ha kommit in på bostadsmarknaden.

– Jag har fått ett sådant extremt lugn, det känns som att jag har mitt på det torra nu. Om mitt liv skulle gå åt helvete har jag min bostadsrätt och ganska låga kostnader, säger han.

Dessutom i veckans Dina Pengar: Tröstshoppar du också hemifrån? Så gör du för att sluta.

Vi möter också programledaren Keyyo som leder ”1/2 rum och kök” i SVT berättar om hur hon bor och hur hon gör för att inreda smart.


Här kan du se hela programmet: 

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!