Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Coop återkallar snacks – kan innehålla nötter

Coop återkallar ett mindre parti av snacks eftersom det kan finnas spår av jordnötter i dem. Det är Coops egna ”Frasiga favoriter” med bäst föredatum den 9 december 2020 som återkallas.Foto: Coop / Coop

Coop återkallar ett mindre parti av snacks eftersom det kan finnas spår av jordnötter i dem. Det är Coops egna ”Frasiga favoriter” med bäst föredatum den 9 december 2020 som återkallas.

Matvarukedjan skriver i ett pressmeddelande att man gör detta som en försiktighetsåtgärd eftersom man misstänker att potatissnacksen i fråga alltså kan innehålla jordnötter.

De som köpt de återkallade snacksen uppmanas av butiken att lämna tillbaka dem och få pengarna tillbaka.

”På grund av misstanke om spår av jordnötter i Coops Frasiga Favoriter kan produkten utgöra en risk för personer med jordnötsallergi. Coop tar händelsen på största allvar och undersöker tillsammans med leverantören det inträffade”, skriver Coop i pressmeddelandet.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!