Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Theo Dietz hemliga roll vid Ebba Buschs miljonköp

Margaux Dietz driver tillsammans med sin bror, mäklaren Theo, podcasten ”Margaux & Theo”.Foto: OLLE SPORRONG
Mäklarspåren i den omdiskuterade fastighetsaffären som Ebba Busch gjorde leder till Theo Dietz, kan Expressen avslöja.Foto: Jenny Hammar
Theo Dietz.
KD-ledaren Ebba Busch har hamnat i blåsväder efter att ha varit på en fest med Margaux Dietz.Foto: FREDRIK WENNERLUND / STELLA PICTURES
Ebba Busch och Margaux Dietz på röda mattan inför Elle-galan 2020.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES/JARI KANTOLA JARI KANTOLA

Köpekontraktet till den omdiskuterade fastighetsaffären mellan Esbjörn, 81, och Kristdemokraternas ledare Ebba Busch, 33, utformades av en byrå som specialiserat sig i fastigheter i sjölägen. 

Mäklaren har juridiskt friskrivit sig från allt ansvar i ”Ebba Busch-affären” och inget namn syns på någon mäklare på kontraktet.

Men Expressen kan avslöja att i bakgrunden finns Theo Dietz – storebror till influencern Margaux Dietz, som hamnade i blåsväder med sin kompis Ebba Busch efter festkvällen i Stockholm.

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

Kritiska punkten: Då blir viruset farligt i kroppen

Professorn: ”Kroppen är inte gjord för att ta så mycket stryk”

13 begagnade suvar – hitta vinterns bästa bilköp

TEST: Fynden, fällorna och allt du behöver tänka på

Höga avgifterna – som kan äta upp din pension

7 miljarder borta på tio år • Så undviker du fällan