Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnmäklarens nya giv – gör barnprogram

Mäklaren Fredrik Eklund blev känd för en bred publik genom tv-programmet ”Million dollar listing”.Foto: AXEL ÖBERG EXPRESSEN
Fredrik Eklund och barnen välkomnar tittarna till ett hus i Malibu.Foto: Skärmdump / Skärmdump

Fredrik Eklund satsar nu på att göra barnprogram. 

Tillsammans med sina tvillingar utforskar stjärnmäklaren bostäder – och han hoppas att det i slutändan ska resultera i fler kunder. 

– Det är ett fräscht nytt sätt att göra mäklarvideor, säger han till tidningen People. 

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund har startat en Youtube-kanal för sitt barnprogram med tvillingarna Milla och Freddy, 2: ”Milla and Freddy's Adventures”. 

I programmet besöker mäklaren ihop med barnen några av de exklusiva objekten som han förmedlar, respektive hans och maken Derek Kaplans bostad. 

Programmet riktar sig till barn och består av pedagogiska lekmoment, men Fredrik Eklund har under inspelningarna upptäckt hur inspirerande det är när barn utforskar ett hus. Han tror att det kan hjälpa kunder att föreställa sig ett familjeliv i objektet. 

”Det värsta som kan hända”

– Från ett professionellt perspektiv, som mäklare, tänker jag att en stor del av beslutsprocessen vid bostadsköp handlar om barnen, säger han till People och fortsätter: 

– För min, men även för mina kunders, del så är det här väldigt viktigt och det är inget vi talar om när vi utformar bostadsannonser, säger han.  

Fredrik Eklund säger att oavsett om det leder till nya kunder, så har han kul under inspelningarna och hans barn får lära sig mer om vad han gör: 

– Det värsta som kan hända är att ingen kollar på programmet, men då har jag ändå haft en otrolig dag med barnen, säger han till People.

https://www.instagram.com/p/CD2n7JpHcoK/

Expressen har sökt Fredrik Eklund. 

Annons: