Anders Borg var spekulant – nu har Steve Angello köpt huset vid Slussen i Stockholm med tre våningar.Anders Borg var spekulant – nu har Steve Angello köpt huset vid Slussen i Stockholm med tre våningar.
Anders Borg var spekulant – nu har Steve Angello köpt huset vid Slussen i Stockholm med tre våningar.
Steve Angello och hans fru Isabel Adrian hoppas flytta tillbaka till Sverige i vår, uppger han för tidningen Resumé. Foto: Alexander DonkaSteve Angello och hans fru Isabel Adrian hoppas flytta tillbaka till Sverige i vår, uppger han för tidningen Resumé. Foto: Alexander Donka
Steve Angello och hans fru Isabel Adrian hoppas flytta tillbaka till Sverige i vår, uppger han för tidningen Resumé. Foto: Alexander Donka
I maj börjar Steve Angello och Isabel Adrian renovera huset. Foto: PRIVATI maj börjar Steve Angello och Isabel Adrian renovera huset. Foto: PRIVAT
I maj börjar Steve Angello och Isabel Adrian renovera huset. Foto: PRIVAT
Det handlar om ett hus med lägenheter i tre plan, beläget vid Slussen i centrala Stockholm. Foto: PRIVATDet handlar om ett hus med lägenheter i tre plan, beläget vid Slussen i centrala Stockholm. Foto: PRIVAT
Det handlar om ett hus med lägenheter i tre plan, beläget vid Slussen i centrala Stockholm.  Foto: PRIVAT
Bostadens utformning innebar också att utvidga den befintliga lägenheten. Foto: PRIVATBostadens utformning innebar också att utvidga den befintliga lägenheten. Foto: PRIVAT
Bostadens utformning innebar också att utvidga den befintliga lägenheten. Foto: PRIVAT
Parkett, fantastiska dekorerade paneler och massor av ljus är några av detaljerna i det nya boendet. Foto: PRIVATParkett, fantastiska dekorerade paneler och massor av ljus är några av detaljerna i det nya boendet. Foto: PRIVAT
Parkett, fantastiska dekorerade paneler och massor av ljus är några av detaljerna i det nya boendet.  Foto: PRIVAT
En del av syftet med att dra sig hem till Sverige är att få ett lugnare liv, berättar Steve Angello för Resumé. Foto: PRIVATEn del av syftet med att dra sig hem till Sverige är att få ett lugnare liv, berättar Steve Angello för Resumé. Foto: PRIVAT
En del av syftet med att dra sig hem till Sverige är att få ett lugnare liv, berättar Steve Angello för Resumé. Foto: PRIVAT

Steve Angello snuvade Anders Borg på huset

Publicerad

Enligt uppgifter till Expressen var Anders Borg en av spekulanterna – men nu har Steve Angello köpt 1600-talslägenheten vid Slussen i Stockholm.

– Vi fick trixa och tråckla, köpa ut grannar, säger han till Resumé.

Steve Angello och hans fru Isabel Adrian hoppas flytta tillbaka till Sverige i vår, uppger han för tidningen Resumé.

Visserligen planerar han att pendla till Los Angeles även efter flytten.

– Ja. Men jag kommer förhoppningsvis vara här mest. Jag saknar Sverige som fan, säger han i Resumés intervju.

Nu kan Expressen visa huset där paret ska bo. I maj börjar Steve Angello och Isabel Adrian renovera huset.

 

LÄS OCKSÅ: Det fick kändisarna för sina bostäder

Paneler med fantastisk dekor

Det handlar om ett 1600-talshus i centrala Stockholm. Lägenheten har ursprungligen 8,5 rum och en boarea på hela 235 kvm. Utgångspriset var 14 500 000 kronor.

Anders Borg har, enligt uppgifter till Expressen, varit spekulant på lägenheten. Parkett, fantastiska dekorerade paneler och massor av ljus är några av detaljerna i det nya boendet.

Bostadens utformning innebar också att utvidga den befintliga lägenheten.

– Vi fick trixa och tråckla, köpa ut grannar, säger Steve Angello i Resumé.

Mäklaren Sandra Rudeflod bekräftar att lägenheten är såld, men vill inte berätta till vem eller vad priset blev.

– Det här är ett fantastiskt hem för socialt umgänge och perfekt för den som behöver det tredje våningsplanet till kreativ arbetsplats/ateljé. Den passar också utmärkt till en stor familj med många sovrum och god förvaring, har hon tidigare sagt till Leva och bo.

Steve Angello växte upp i Solna, men har under lång tid bott i Los Angeles i USA.

2014 värderade Forbes hans förmögenhet till omkring en miljard kronor, enligt Forbes. Det handlar främst om inkomster han haft under tiden med Swedish House Mafia. Nu driver han skivbolaget Size Records, är aktiv som producent och har gett ut soloalbum.

 

LÄS OCKSÅ: Här är Sveriges dyraste gator

"Ingen paparazzi-kultur i Sverige"

En del av syftet med att dra sig hem till Sverige är att få ett lugnare liv, berättar Steve Angello för Resumé.

– I Sverige har vi inte någon paparazzi-kultur, vilket jag tycker är bra. Här tror jag inte att folk vill sjunka så lågt att de springer runt och tar bilder på folk, säger han.

Tidigare upplevde han Sverige som ett isolerat land, men det är en bild som har förändrats, menar han, något som också bidrar till beslutet att flytta hem.

– Sverige har alltid legat efter den internationella marknaden när det kommer till musikexport, artister, reklam och musikvideos. De senaste fem, sex åren har Sverige blivit internationellt. Regissörerna har börjat nå ut på marknaden, reklambyråerna har öppnat kontor utomlands. Nu kan jag komma hem och driva min verksamhet härifrån, utan att känna mig som en konstig outsider som går runt och försöker flagga för världsflaggan utan att någon fattar det. Nu är vi på samma tankenivå, säger han till Resumé.

 

LÄS OCKSÅ: 25 kvadratmeter – för över tre miljoner

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Annons:
Till Dina Pengars startsida

Mest läst i dag

Börsen i dag
Annons:
Annons:
Annons:
Räntekartan
Vinnare och förlorare
Valutakollen