Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ritningar: Stjärnparets lyxvåning – rum för rum

Varför Steve Angello och Isabel Adrian säljer sin lyxvåning i Stockholm är okänt. Foto: ALL OVER PRESS / ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Mellanplanet med bland annat köket.
Första våningsplanet.
Det gamla vindsutrymmet har förvandlats till sovrumsavdelning.
– Jag gillar att blanda gammalt med nytt, men här får man knappt slå i en spik, berättade Isabel Adrian om den K-märkta våningen. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Ett mindre sovrum. Foto: ADAM HELBAOUI
Ett av rummen på mellanplanet. Foto: ADAM HELBAOUI
Foto: ADAM HELBAOUI
Hallen - mittpunkten på mellanplanet. Foto: ADAM HELBAOUI
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Det är inte känt vart paret Steve Angello och Isabel Adrian ska ta vägen efter flytten från våningen på Södermalm. Foto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
1 / 11

Hela vinden revs ut när världsstjärnan Steve Angello, 35, och designern Isabel Adrian, 41, förvandlade den till sovrum med walk-in-closet och angränsade relaxavdelning.

Se ritningarna från parets drömvåning, plan för plan.

Nu är lyxvåningen till salu.

Expressen kunde i går avslöja att världsstjärnan Steve Angello och Isabel Adrian dumpar sin lyxvåning i tre etage på Södermalm i Stockholm.

Våningen var ute till salu hösten 2015 till utgångspriset 14,5 miljoner kronor. Efter budgivning, där tidigare finansministern Anders Borg och hans flickvän Dominika Peczynski uppgavs ha tillhört spekulanterna, blev det Swedish House Mafia-profilen Steve Angello och designern Isabel Adrian, känd från Svenska Hollywoodfruar, som tog hem budgivningen. Priset var hemligt.

 

LÄS OCKSÅ: Så ansöker du om bostasdsbidrag                                                                       

 

Inredde sovrummet på vinden

Paret inledde en omfattande renoveringen av våningen och köpte även ut en boende. Råvinden revs ut helt och gjordes om till parets sovrum med en relaxavdelning.

Badrummet hur det såg ut när Steve Angello och Isabel Adrian köpte lyxvåningen på Södermalm. Foto: ADAM HELBAOUI

Isabel Adrian har berättat om parets ombyggnad av våningen.

– Det är vägg- och takmålningar som man inte ens får röra, om man målar om måste man använda exakt samma färg, om ett fönster går sönder måste man lämna in en ansökan om att byta. Det finns en öppen spis som tillhör Stadsmuseet. Vindsvåningen var den enda vi kunde göra lite vad vi ville med, för den var råvind innan, berättade hon för tidningen Mama.

Knakar i lyxvåningens trappa

LÄS OCKSÅ: Steve Angello och Isabel Adrian säljer lyxvåningen

Isabel Adrian tycks ha gett hela sin själ på ombyggnaden.

– Vi har försökt restaurera allt till original, berättade Isabel Adrian när ombyggnaden var färdig. Foto: IZABELLE NORDFJELL

– Jag älskar kvaliteten och känslan i äldre saker. Jag gillar att blanda gammalt med nytt, men här får man knappt slå i en spik. Allt är k-märkt – väggmålningar, takmålningar, lister. Du får inte ens röra en ugn, som är från ett museum. Vi har försökt restaurera allt till original. Vi har också rivit ut den mörka vinden och gjort sovrum där med walk-in-closet och heltäckningsmatta. Allt går i grått och plommon. Men herregud vad det knarrar i trappan! Du kan inte komma hem sent och smita upp i sovrummet, berättade hon för Leva&Bo i februari förra året.

 

Ritningarna inifrån våning för våning.

Från mäklaren  Catharina Bernsteins beskrivning:

"I vackert rödfärgat townhouse från 1640 finner vi våning om 303 kvm och 9 rum och kök. Hemmet utgörs av tre plan och är beläget högst upp med vy över Stockholms inlopp och Gondolen. Rikligt med originaldetaljer från uppförande år skapar karakteristika och en underbar atmosfär åt bostaden".

Mäklaren Catharina Bernstein har i uppdrag att sälja världsstjärnan Steve Angellos och Isabel Adrians våning på Södermalm i Stockholm.

Våningens nio rum och kök är helt genomgångna och topprenoverade. Men paret Angello/Adrian har inte kunnat fara fram hursomhelst med projektet eftersom vissa delar, bland annat en del av innertaken och vissa väggar är K-märkta.

Fyra kakelugnar i våningen

Sovrumsdelen, som ligger högst upp, har två rum, och dusch/badrum. Var tidigare en råvind som revs ut helt innan det byggdes upp till parets drömsovrum i Stockholm.

Entréplanet till våningen har tre rum och en hall i mitten av våningsplanet. I det största rummet, som har tre fönster finns också en kakelugn. En dusch med toalett har man också lyckats klämma in i anslutning till hallen.

Mellanplanet har tre rum och köp. Innanför köket har man också lyckats  klämma in en dusch och toalett. Två kakelugnar finns på våningsplanet.

Mellanplanet som den såg ut när Isabel Adrian och Steve Angello köpte våningen. Foto: ADAM HELBAOUI

Det blir ingen allmän visning av våningen utan endast via föranmälan ska den visas enskilt för de spekulanter som är intresserade.

Utgångspriset är inte angivet utan fås "på förfrågan". Men enligt experter torde det ligga på ungefär 20 miljoner kronor.

 

LÄS OCKSÅ: Isabel Adrian om nya våningen 

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!