Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Birka Cruises läggs ned – på grund av corona

”Har utvärderat alla tänkbara alternativ”
Birka Cruises.Foto: Birka Cruises

Kryssningsbolaget Birka Cruises lägger ned, skriver man i ett uttalande

Orsaken bakom är coronavirusets påverkan. 

Birka Cruises lägger ned verksamheten efter 49 år. Bolaget har drabbats hårt av coronakrisen och ser nu att den fortsatta osäkerheten slår undan möjligheten att driva kryssningsverksamheten vidare. 

”Osäkerheten kring hur resandet kommer utvecklas har också bidragit till att vi tvingats fattat detta beslut efter att ha utvärderat alla tänkbara alternativ”, skriver bolaget.

Full återbetalning

Resebolaget meddelar också att de resenärer som har inbokade resor med dem nu kommer få pengarna tillbaka:   

”Om du har en resa bokad med oss får du automatiskt full återbetalning. Din resa omfattas av paketreselagen och det betyder att vi automatiskt kommer ge dig full återbetalning. Du behöver alltså inte göra något själv utan kan invänta återbetalning från oss”, skriver bolaget. 

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!