Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrossos mångmiljonvist 2019 – så här mycket drog hon in

Bianca Ingrossos miljonår 2019 – gjorde vinst på 27 miljoner.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bianca Ingrosso blev snabbt stor på Youtube. I dag har hn över 300 000 följare.
Foto: Youtube

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers – och det märks på hennes plånbok. 

Förra året gjorde hennes bolag nämligen en vinst på 27 miljoner kronor. 

Det rapporterar Svenska Dagbladet om, som har tagit del av årsredovisningen. 

Det går bra för entreprenören Bianca Ingrosso, 25. Med miljoner följare på Instagram, eget sminkmärke och tv-program är hon en av Sveriges mest framgångsrika influencers. 

Förra året drog hennes bolag Bianca Ingrosso AB in 34 miljoner kronor – och gjorde en vinst på 27 miljonet. Det skriver Svenska Dagbladet, som har fått ta del av årsredovisningen som precis har lämnats in till Bolagsverket. 

”Omsättningen har ökat väsentligt”

”Omsättningen har ökat väsentligt jämfört med föregående år då bolaget har ökat intäkterna från såväl tv-produktioner som från övriga uppdrag.”, står det i årsredovisningen. 

Omsättningen på 34 miljoner visar på en fördubbling för företaget om man jämför med siffrorna från 2018. Då landade de totala intäkterna på 17,4 miljoner kronor. 

Tjänar mest på samarbeten 

I artikeln framgår det inte vad företaget har dragit in mest pengar på. Men Bianca Ingrosso har tidigare berättat vad hon tjänar mest på.

– Som det ser ut just nu så tjänar jag bäst på Caia. Det är Caia och samarbetena som jag tjänar bäst på. Men absolut bäst är Caia, har hon sagt på sin Youtube-kanal. 

Dock rör vinsten på 27 miljoner endast hennes eget aktiebolag. Bolaget bakom sminföretaget är Beauty Icons AB, som inte har lämnat in någon årsredovisning för 2019.