Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso satsar i Asien: ”En spännande del”

Bianca Ingrosso.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Klockmiljardären Filip Tysander.Foto: JONAS CARMHAGEN

Influencern Bianca Ingrosso vill satsa på Asien.

Nu tar hon sitt sminkmärke Caia Cosmetics till Hongkong – tillsammans med bland andra klockmiljardären Filip Tysander.

– Planen har sedan start varit att göra varumärket internationellt, säger Bianca Ingrosso, enligt Breakit.

Det är via en ny joint venture som influencern och entrprenören Bianca Ingrosso tar sitt varumärke Caia Cosmetics till Asien.

Där ingår ägarbolaget Beauty Icons, Daniel Wellington-grundaren Filip Tysander och investerarna Peter Hultgren och Bim Norman.

– Planen har sedan start varit att göra varumärket internationellt och Asien är en spännande del i den utvecklingen, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande, enligt Breakit.

Marknadsförs med influencers

Produkterna kommer, liksom i Sverige, marknadsföras med hjälp av influencers.

– Jag är väldigt glad över att göra detta med våra affärspartners i Hongkong och tillsammans med olika influencers från Asien, säger Bianca Ingrosso i pressmeddelandet – och uppger också att hon kommer att besöka det nya kontoret i Hongkong när coronarestriktionerna lättas upp.

50 procent av Caia Cosmetics såldes nyligen till riskkapitalbolaget Verdane. Då värderades bolaget till 400 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso är ständigt aktuell, senast i "Wahlgrens värld" på Kanal 5.
Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!