Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Asos-plagget väcker förvirring: ”Fattar inte”

Foto: Asos
Foto: Asos

En kjol som säljs på Asos har väckt en del uppmärksamhet – med frågor om hur man egentligen ska bära den svarta läderkreationen. 

”Hatar man inte bara när ens soppåse spricker” skriver en skämtsamt om det annorlunda plagget. 

Smaken är som vi alla vet delad. Men ibland skapas kläder som lite fler än få höjer ögonbrynen för. Detta är ett sånt plagg – där förvirrningen verkar stor bland shopparna. 

Vinylkjolen kommer från det populära klädmärket PrettyLittlething men säljs på Asos. Och skapelsen har smått hånats av kunder, som bland annat jämför kjolen med en trasig soppåse, skriver Mirror. 

”Hatar man inte bara när ens soppåse spricker” en Instagramanvändar om bilden. 

Var har man trosorna?

En annan påpekar att plagget inte är så praktiskt, eftersom det kan bli svårt att bära trosor under kjolen, som har neongula trådar som håller ihop den tvådelade kjolen på varsinn sida.

Det är Instagramkontot asbos_sos som lagt ut bilder på kjolen vilket gjort plagget viralt. Kontot har gjort det till sin grej att uppmärksamma annorlunda designer som säljs på Asos och denna gång är det många som har någonting att säga om kjolen, som säljs för 273 kronor.

”Ännu en trosfri dag med gummi... svettigt värre”, skriver någon och:

”Jag fattar inte. Hur bär man ens det där? Trådar man den först eller...” 

Kjolen från PrettyLittleThings väcker frågor. Foto: Asos
Foto: Asos

Asos väcker ofta uppmärksamhet

Det är långt ifrån första gången plagg som säljs på Asos väcker skratt och uppmärksamhet, både positiv och negativ. 

Som när en modell kritiserade nätklädkedjan för att de väljer att sätta lösmagar på modeller i stället för att anställa modeller som faktiskt är gravida.

Eller som gången en bild lades upp där modellen har en vit bikini på sig och sitter på en solstol. Men där bilden som var tänkt visa upp hennes bikini har i stället en riktig snackis – inte på grund av bikinin som hon har på sig, utan på grund av vad som låg på hennes tallrik. 

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!