Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Alltid sett upp till Zlatan – därför känns det häftigt”

Foto: FRANCO ROMANO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / FRANCO ROMANO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: Vitamin Well

Dejan Kulusevski har haft en raketkarriär. 

Nu skriver landslagsstjärnan ett avtal med sportsdrycksföretaget Vitamin Well. 

– Jag har alltid sett upp till Zlatan som tidigare jobbat med dem, det känns därför häftigt att jag får vara med och ta den resan vidare, säger Kulusevski i ett pressmeddelande. 

Dejan Kulusevski slog igenom i Serie A och värvades till Juventus från Parma förra året för motsvarande 400 miljoner kronor.

Kulusevski, som företräds av managementbyrån Next Level Group, har på allvar slagit sig in i det svenska landslaget. Inför sommarens stundande EM kommer 20-åringen vara en nyckelspelare i Blågult. 

”Det känns väldigt roligt”

Nu meddelar sportsdrycksföretaget Vitamin Well att landslagsstjärnan kommer att förstärka dem – genom att agera som ambassadör. 

– Det känns väldigt roligt och spännande att få jobba tillsammans med Vitamin Well och att vara en del av teamet. Jag har alltid sett upp till Zlatan som tidigare jobbat med dem, det känns därför häftigt att jag får vara med och ta den resan vidare, säger Dejan Kulusevski i ett pressmeddelande. 

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!