Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

19-åriga Guinness- arvtagerskan död

Di TV ger dig de bästa analyserna och hetaste aktietipsen.
Honor Uloth, 19, vars morfar styrde Guinness imperium, dog i en pool-olycka i somras.
Foto: Privat
Honor Uloth och hennes pappa Robert Uloth.
Foto: Privat

Guinnessfamiljen sörjer sedan 19-åriga Honor Uloth, arvtagerska till den aristokratiska affärsdynastin, tragiskt gick bort i en olycka i somras.

19-åringen hittades medvetslös i en swimmingpool, och hennes liv gick inte att rädda, skriver Daily Mail.

Det är inte första gången familjen skakats av tragedier.

Den 31 juli i år hade fyra familjer samlats vid en lyxherrgård i Sussex, England, för att grilla tillsammans.

En av familjerna var 19-åriga Honor Uloth. Hennes pappa är Rupert Uloth, och hennes mamma Lady Louisa Jane Guinness – dotter till greve Benjamin Guinness, som var bryggeriimperiets chef fram till sin död 1992.

Flickan hade suttit i en bubbelpool tillsammans med några väninnor, när hon gick till swimmingpoolen för att ta ett dopp – sedan syntes hon inte till.

En stund senare fann hennes 15-åriga bror henne liggande medvetslös på botten av poolen. Honor Uloth fördes till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda och en vecka senare dog hon på ett sjukhus i London. Det rapporterar Daily Mail.

Hon dog med svåra hjärnskador, och en teori är att 19-åringen på något sätt slagit i huvudet när hon skulle ta ett dopp.

– Honor var en diamantflicka med ett hjärta av guld, vars förmåga att lysa och ge lätthet och glädje var hennes livs signatur, har hennes pappa Robert Uloth sagt till Daily Mail.

Guinnessfamiljens många tragedier

Guinnessfamiljen har kantats av olyckor förut. The Independent har till och med kallat det för en ”förbannelse” som ligger över familjen.

Lady Henrietta Guinness hoppade från en bro 1978, efter att aldrig ha återhämtat sig efter en allvarlig bilkrasch. Samma år dog 4-årige Peter Guinness i en bilolycka.

Det har också blivit känt att Beatles-låten ”A day in the life” handlar om Guinness-arvingen Tara Browne, som omkom i en bilolycka 1966.

Honor Uloths familj säger att hennes organ donerats och räddat livet på fyra personer.

– Det ser ut som att hon kommer att hjälpa att rädda fyra liv, och att kraftigt hjälpa tio till, har familjen sagt enligt Daily Mail.


Se mer: H&M-arvtagerskans liv i lyx

H&M-arvtagerskan Charlotte Söderström är mångmiljardär och bor i en 775 kvadratmeter stor villa.
Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!