Passa på att vara ditt socialaste jag medan du är singel. Umgås flitigt med dina vänner, dejta när helst du vill och ägna dig åt dina fritidsintressen så mycket som du känner för. Foto: THINKSTOCK
Passa på att vara ditt socialaste jag medan du är singel. Umgås flitigt med dina vänner, dejta när helst du vill och ägna dig åt dina fritidsintressen så mycket som du känner för. Foto: THINKSTOCK

Saker att glädja sig åt som singel

Publicerad
Uppdaterad
Att vara singel är absolut inte det samma som att vara ensam. I väntan på den rätta finns det massor av roliga saker att göra. Sajten Sheknows.com har listat ett gäng anledningar till varför du ska glädja dig åt att vara singel.
Byt dejt som du byter kläder
Innan man hittar det perfekta klädesplagget kan man få prova sig igenom en lång rad olika plagg. Anamma detta i jakten på kärleken. Passa på att dejta många olika typer av människor för att ta reda på vilken typ som passar just dig.

Var social
Gör upp planer med vänner och dejta så ofta och mycket du vill. Du behöver inte konsultera någon annan innan du bokar upp dig.

Lär känna nya människor
Det är spännande att lära känna någon man är attraherad av. Det är svårt att ha tråkigt när man flirtar, dejtar och dagdrömmer om framtiden med någon man fattat tycke för.

Ta vara på friheten

Eftersom du inte har någon partner att ta hänsyn till slipper du kompromissa och kan göra precis vad du känner för. Du kan dejta vem du vill, du kan lägga hur mycket tid du vill på dina intressen och du kan vara spontan på ett annat sätt än när du är i ett förhållande.

Var självisk
I ett förhållande kompromissar man ofta och ibland får man se till sin partners behov i stället för sina egna. Passa på att vara precis så självisk du vill medan du är singel, oavsett om det handlar om vad du väljer att lägga dina pengar på, vilka du umgås med eller hur du inreder ditt hem.

Var förväntansfull

Det är härligt att inte veta när eller var man ska träffa den stora kärleken. Kommer du träffa den rätta under nästa utekväll eller på semestern?

Du är snyggare
Det är vanligt att lägga på sig några kilon när man blir tillsammans med någon. Hurtiga träningspass byts lätt ut mot chips och dipp i tv-soffan. Njut av att vara ditt snyggaste jag medan du är på jakt efter kärleken.

Källa: Sheknows.com

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag