Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är kurserna där alla är singlar

Singel och kurssugen? Nu satsar Medborgarskolan på kurser för singlar och utbudet är stort.
- Ofta går man vidare ut efter kursen för att umgås, säger Eva Levin, verksamhetschef.
Att gå på kurs har länge rekommenderats singlar som är sugen på att träffa någon samtidigt som de lär sig något nytt. Men hur ska man veta att den man spanat in under keramikkursen också är singel? Den som väljer att gå på någon av Medborgarskolans speciella singelkurser kan räkna med att övriga deltagare också är i samma situation. Det är inte första gången som speciella singelkurser arrangeras, men i år är utbudet större än någonsin.
- Vi började med en singelkurs i italiensk matlagning för tre terminer sedan och den blev en succé. Förra terminen bokades singelkurserna upp snabbast av alla, så det finns en stor efterfrågan, sägr Eva Levin, verksamhetschef vid Medborgarskolan i Stockholm.

Ordnas i hela landet

Nytt för i år är också att singelkurser också anordnas i Helsingborg, Karlstad, Täby, Lidingö, Norrtälje, Göteborg och Örebro. Utbudet av kurser är också brett, till exempel akrylmålning, matlagning, bowling, språk och keramik.
- Vi har också en speciell kurs för singlar som vill sjunga i kör, och där har vi redan fått in en del anmälningar, säger Eva Levin.
Om tidigare singelkurser resulterat i några par än okänt.
- Men jag har hört att det hänt saker efter att kurserna haft sina avslutningar, säger Eva Levin.

Kurserna arrageras tillsammans med Shake My World, som är en aktivitetssajt för singlar. Den som anmäler till  en singelkurs får en månads medlemsskap på sajten.
- Fördelen är att kursdeltagarna då kan ha kontakt via Shake My World mellan kurstillfällena och diskutera kursen och annat, säger hon.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!