Jag kan också vara klarsynt och modig

Kenneth Bodin.
Peter Springare.
Foto: Sven Lindwall

Jag har ingen som helst respekt för att en polis vårdslöst generaliserar sig långt bortom all statistik och bidrar till hat och rasism, och dessutom kryddar med falsarier om samhällskollaps, skriver Kenneth Bodin.

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna i texten.

Häromdagen exploderade en "klarsynt och modig polis" i Örebro på Facebook och hängde ut alla från vissa länder och med vissa namn som om de alla vore våldskriminella.

Jag kan också vara klarsynt och modig!

Jag är så jävla trött. Det jag skriver nu kommer inte att vara politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Vi ser att Erik, Lars, Karl, Anders och Johan är mycket vanligt förekommande i våldsstatistiken.

Faktum är att de förekommer fem till tio gånger så ofta som Kent, Rune, Sebastian, Viktor och Anton, både i våldtäkter och misshandel. Ja, till och med barnmisshandel! Erikarna är värst, särskilt vad gäller pedofili! Det här vet varenda polis och åklagare i hela landet! De ser det varje dag när de haffar buset, men ingen vågar säga något.

Det är ju rent ut sagt för jävligt. Borde vi inte ta och bura in alla Erik, Lars, Karl, Anders och Johan i rent preventivt syfte?


LÄS MER: Poliser som larmar ska inte få munkavle

 


Kom igen nu. Ge mig eloger för att jag så klarsynt och modigt avslöjat dessa vedervärdiga fakta som jag gått och burit på. Jag har inte vågat gå ut med det av rädsla för alla kulturmarxister och pk-feminister som kommer att hoppa på mig! Eller är det kanske de högerextrema jag bör oroa mig för?

Jag vill understryka att jag har respekt för den överrepresentation som finns i vissa grupper och att detta blir en utmaning på en del orter. Dock har jag ingen som helst respekt för att en polis så vårdslöst generaliserar sig långt bortom all statistik och bidrar till så mycket hat och rasism, och dessutom kryddar med falsarier om samhällskollaps. Det är ett allvarligt tjänstefel!

En överväldigande majoritet av människor med de namn och från de länder den här polisen nämner är laglydiga och inte det minsta våldsbenägna. Och samhället är inte alls på väg att kollapsa!


Kenneth Bodin

Teoretisk fysiker och entreprenör