Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Felaktiga uppgifter om Samtidens utgivare

Martin Kinnunen.

Nils Funke påstår på Expressens debattsida i går den 15 februari att Samtidens ansvariga utgivare fungerat som en målvakt för en företrädare för ett konsultbolag. Detta är taget ur luften och bygger på felaktiga uppgifter som spridits i medier.

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna i texten.

Samtidens ansvariga utgivare har givetvis kunnat fungera som ansvarig utgivare såväl i praktiken som juridiskt. Den ansvariga utgivaren har haft fullständiga användarrättigheter att lägga upp och radera texter och vi har kunnat se i webbplatsens tekniska system att denna möjlighet användes så sent som torsdagen den 12 februari.

Det har inte vid ett enda tillfälle kommit tidningens ägare till känna att det publicerats material som den ansvariga utgivaren inte givit sitt medgivande till. Jag har även noterat att detta missnöje uppstod först efter att den tidigare redaktören gavs andra arbetsuppgifter och fick besked om att redaktionen skulle omorganiseras. Precis som kommunicerades ut för snart två veckor sedan kommer den nya politiska redaktören, Markus Jonsson, inom kort att registreras som ansvarig utgivare hos Myndigheten för radio och tv.

Styrelseledamot i Samtid & Framtid som äger samtiden.nu

 

Martin Kinnunen,

styrelseledamot i Samtid & Framtid som äger samtiden.nu

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!