VÅRENS TRENDKAPPA

Även om snön ligger tjock över stora delar av landet, så kan vi i alla fall drömma oss bort till vårkappeväder, genom att spana in vårens trendigaste vårkappa!

I MORGON PÅ DAMERNAS: 10 moderiktiga vårkappor att shoppa nu!

Den klassiska trenchcoaten, och även trenchcoat-liknande kappor, är vårens stora kapptrend, och kommer i en rad olika varianter. Den klassiska trenchcoaten, med slag, axelklaffar, dubbelt axelok skärp och spännremmar på ärmarna, har modifierats och i vår syns såväl transparenta trenchcoats som ormskinnsmänstrade trenchcoats. Med eller utan slag, med eller utan skärp, med eller utan epåletter, och korta och långa, i vårens trendbild finns något för alla smaker och stilar.

TRENDTIPS:

- En khakibeige, rak trenchcoat går lätt att förändra i utseende, med hjälp av små knep som att missmatcha med ett konjaksbrunt skärp, som hos  Michael Kors.

- Lägg pengar på din trenchcoat! Detta klassiska plagg återkommer i trendbilden säsong till säsong, och är med andra ord ett plagg som du med fördel kan investera i för att nå kvalitén som håller livet ut.

TIPS PÅ TRENCHCOAT-KÖP?

I morgon publicerar Damernas.se tips på 10 trenchcoats i olika modeller och prisklasser. DESSUTOM hittar du ytterligare tre trenchcoats i prisklasserna budget, mellan och lyx i nya numret av Damernas värld.

Sportmax, 3.1 Phillip Lim, Michael Kors, Burberry Prorsum, Maxmara

Salvatore Ferragamo, Christian Dior, Michael Kors, Salvatore Ferragamo, Jean-Charles de Castelbajac

Maxmara, Burberry Prorsum, Michael Kors, Mulberry, Michael Kors

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!