TREND: Grungens återkomst

Lager-på-lager, rutor, bylsiga, stickade tröjor och håligheter. Gör dig redo för en av säsongen mest mest spännande trender ... Grungen är nämligen tillbaka på modescenen!

I början av 1990-talet fick den amerikanska designern Marc Jacobs sparken när han introducerade grungemodet på catwalken under märket Perry Ellis.
Nu, 20 år senare, gör grungemodet comeback hos märken som Altuzarra, Thakoon, Alexander Wang, Missoni och Theyskens Theory. Rutor, lager på lager och bylsiga tröjor. 

I samma veva intar stilen även filmvärlden. Grungekungen Kurt Cobains liv blir film. Det är regissören Oren Moverman, som står bakom Bob Dylan-filmen I’m not there, som planerar att göra film om den forne Nirvana-medlemmen som så tragiskt gick bort 1994. Enligt uppgift vill hans änka Courtney Love se James McAvoy i rollen som Kurt och Scarlett Johansson gestalta henne själv. 

Altuzarra, Bruno, Sonia Rykiel, 3.1 Phillip Lim, Rag & Bone
Rag & Bone, Chanel, Bruno, Charlotte Ronson, Altuzarra
Chanel, Altuzarra, Rag & Bone, Charlotte Ronson, Alexander Wang

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!