Veronika Heilbrunners succéklänning – läs hennes egna ord om den!

STYLEBYs internationella stilikon Veronika Heilbrunner gjorde ett av Cannes största statement på röda mattan i klänningen alla snackar om! Apan Clyde tittade nämligen fram på hennes rygg.

STYLEBYs internationella stilikon Veronika Heilbrunner, redaktör för sajten Hey Woman i Berlin och som har gjort en stor guide till sin hemstad i nya numret av STYLEBY, gjorde succé på röda mattan i Cannes med en av festivalens coolaste klänningar. Klänningen är från märket SSS Worldscorp som hennes expojkvän Justin O’Shea står bakom. Trycket på baksidan av Clint Eastwood och apan Clyde är ur filmen ”Den vilda fighten (1978). Vi älskar den och var tvungna att fråga Veronika mer om stilsuccén.

Veronika, berätta om klänningen?

Veronika Heilbrunner:  ”Det är en specialgjord klänning från SSS Wordscorp som snart lanseras. Motivet är från Justins favoritfilm med Clint Eastwood och jag har alltid drömt om att hänga med Clyde.”

Cannes  röda matta var rätt traditionellt i år. Kändes det som om du skiljde dig från massan?

Veronika Heilbrunner: ”Ja, absolut, den här klänningen var verkligen en katt bland hermelinerna. Jag insåg nog inte hur annorlunda den var förrän jag såg alla action på mattan på den stora skärmen inne på biografen. Looken var den enda jag to med mig och jag tänkte inte ens på att ta med mig ett alternativ eftersom jag älskade den jättemycket och jag tycker den är väldigt ’jag’. Skor var dock knepigt, egentligen ville jag bära Converse-sneakers, eftersom jag tyckte att klänningen, som är i sammet, i kombination med diamantchokern från Chopard blev tillräckligt glamourös. Sen hittade jag de här Nicholas Kirkwood-skorna och då tyckte jag att de var helt perfekta. Plus att jag gillar dubbelsammet! Jag älskar sammet.”

LÄSTIPS! Kylie Jenner – drottningen av Cannes 2017.

Hur snygg kände du dig?

Veronika Heilbrunner: ”Väldigt! Att få gå där med Clyde på den där kända röda mattan för första gången var både overkligt och kul. Jag gillar också att överraska folk på ett bra sätt. Jag inspirerades av Winona Ryder och Kate Moss som brukade gå på så här stora event i bara en slipklänning och utan makeup. Jag ville gå den vägen.”

TIPS! Res med STYLEBY till Palma på tjejweekend – kom hem gladare, snyggare och piggare!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!