UTE NU: Nytt smashing nummer av STYLEBY!

Ännu ett nummer som kommer att förbättra din stil finns ute nu – läs om det här!

I nya numret av STYLEBY hittar du storyn om franska modekollektivet Vetements som just nu förändrar modebranschen i grunden. En spännande story som ger stort eko i hur vi klär oss och vad vi ska komma att kalla lyxmode. Vi bjuder på massor av härligt mode i nya numret. Och det skönaste av allt – bekvämt mode blandat med de hetaste topptrenderna där våra redaktörer avslöjar sina shoppinglistor. En special om dofthus – Louis Vuitton, Byredo, Chanel och Gucci – får också plats i detta nummer liksom garderober av det maffigare slaget då bland annat überheta smyckesdesignern Ana Khouri öppnar upp sitt hem. Massor av shopping, massor av mode och skönhet och massor av inspiration – du hittar nya numret i din butik nu!

(Vill du prenumerera? Som prenumerant får du rabatt i vår shop, inbjudningar till shoppingkvällar, rabatt på STYLEBY Trend Talks och dessutom en flott modeposter med varje nummer. Du signar upp här.)  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!