STYLEBY-redaktionens KENZO x H&M favoriter

Nu är det snart dags, den 3 november släpps KENZO x H&M samarbetet i utvalda H&M butiker och STYLEBY-redaktionen har såklart valt ut sina 3 favoriter ur kollektionen - enjoy!

Chefredaktör, Jonna Berghs 3 favoriter:

Polotröjan ”Om man som jag ibland drömmer om att få ha upplevt Sunset Strip i LA under 80-talets hair metal-period så älskar man denna tröja. Finns även som tights, men det är att ta det lite väl långt åt Van Halen-hållet.”

Byxorna ”Mina absoluta favoriter ur kollektionen - detta är plagget jag tror att jag kommer att köpa. Gillar färgskalan och byxorna är faktiskt ännu snyggare i verkligheten.”

Parkasen ”En riktigt bra parkas – ren i linjerna och med lekfullt foder. En klassiker som bara SKA finnas i garderoben.”

Assisterande redaktör, Elina Grothéns 3 favoriter: 

Jackan ”Här snackar vi! Varför tumma på att vara varm och cool? Den här jackan fixar det!”

Handskarna ”Om jag endast fick slå till på  en sak från kollektionen, skulle de vara dessa skinnhandskar - perfekt längd för att hålla mig varm under vintern och cykelturen!

Läderjackan ”En riktigt håll käften jacka - iögonfallande och härlig. Livar även upp i ett mörkt Sverige.”

Art director, Magnus Klahrs 3 favoriter: 

Tröjan ”En fint marinblå stickad tröja med badges, fint och quirky.”

Bomberjacka ”Man kan aldrig ha för många ytterplagg i detta frusna land, speciellt inte bomberjackor. Denna kan man till och med vända ut och in om påfågelsnerven kommer igång.”

Byxdressen ”Om man nu ska köra en Kenzo-look varför inte gå hela vägen. Studsa nerför gatan som Tigger i Nalle Puh på ecstacy.”

Praktikant, Alexandra Lahdos 3 favoriter: 

Klänningen ”Jag gissar på att den här klänningen kommer att sälja ut direkt. Storfavorit bland publiken.”

Sweatshirten ”Uppdaterad sweatshirt och en av de mer praktiska plaggen ur kollektionen. Dessutom till ett överkomligt pris.”

Bomberjackan "Bomberjackan vi kommer se överallt på stan. Stilren men samtidigt ett riktigt statement piece. "

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!