Så obekväma är Balenciagas it-skor – STYLEBYs redaktör har köpt dem!

De spetsiga pre-fall skorna från Balenciaga har minst sagt blivit en Instagram-sensation. STYLEBYs webredaktör Elina Grothén blev blixtkär och slog till. Nu vill vi veta om de är lika obekväma som de ser ut!

De spetsiga pre-fall skorna från Balenciaga har minst sagt blivit en Instagram-sensation. STYLEBYs webredaktör Elina Grothén blev blixtkär och slog till. Nu vill vi veta om de är lika obekväma som de ser ut.

De ser inte jättebekväma ut – är de lika smala som de ser ut?

”Nej, jag tror de är en illusion. Skon är mer lååång än smal.”

Handen på hjärtat: Hur obekväma är de? 

”Haha ska jag vara helt ärlig, så har jag inte testat att gå i dem en längre stund. Men klacken är inte speciellt hög vilket såklart är bra, sen är de inte så smala som de ser ut. Men jag kanske inte tar just dem när jag vet att det blir en helkväll på stan om man säger så!”

Vad är det du gillar med dem?

”När jag först fick dem, var min första tanka - VAD ÄR DET HÄR? De påminner om ett par allt för spetsiga skor jag älskade från Bronx i början av 2000-talet. Så jag tror att jag gillar dem mest av nostalgiska skäl, sen är de ju båda coola och feminina på samma gång.”

Vad kommer du bära tillsammans med dem?

”Vill säga allt annat än Levi's vintage jeans men det blir förmodligen det och en enkel topp. Inget allt för crazy, eller så blir det det (håll utskick på min Instagram @elinagrothen).”

Nöjd med köpet?

”Så nöjd med att jag slog till på sista paret i min storlek på Matchesfashion.coma lucky shot! Sen får vi se om det blir en vinnare i längden.”

Style Heroine var en av de första som haffade ett par av de åtråvärda skorna. Likaså var Gabriele Hackworthy Fashion Director på Net-a-porter.com och Porter Magazine.

TIPS! Häng med STYLEBY på lyxig långweekend i Palma

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!