Örhängen: Chefredaktörens budgetfavoriter under 1 000 kronor!

Örhängen är smycket framför alla andra just nu. För att snabbt och billigt ge din outfit en extra push tipsar vi om 4 kap just nu. STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh har valt fyra favoriter som inte ens kostar en tusenlapp – för markören över bilden och klicka hem ditt favoritpar.

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {

   var ss = d.getElementsByTagName('script'), st = d.getElementById('embed-'+ i);

   var s = d.createElement('script');

   s.src = '//'+ o2 +'js/apprlembed.js';

   s.addEventListener('load', function() {

       new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);

   }); st.parentNode.insertBefore(s, st);

})(document, '8b1b94f16ea04ae386b6698340cf21e9', 'orhangen', '100%', '117', 'apprl.com','s.apprl.com/');+ follow Styleby on APPRL

”Tjocka guldfärgade stänger i intressanta former är så otroligt hett just nu.” Sophie by Sophie, 690 kr.

”Även om du väljer små örhängen är det viktigt att de är top notch. Älskar den ojämna ytan och den lilla stenen – detaljer som gör hela skillnaden.” Anni Lu, 500 kr.

”Har du också förälskat dig i All Blues rena former, men kanske inte riktigt i deras prisnivå, så kanske det här superkapet kan vara något för dig! Jag äger själv ett par.” Gina Tricot, 39:50 kr.

”Lite av ett event för örat. Det snirklar sig runt örsnibben och ger intrycket att du har fler hål i örat än du har.” Maria Black, 656 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!