Chefredaktör Jonna Bergh: ”Kort kjol & vit skjorta – under 400 kr!”

Varje lördag inspirerar STYLEBYs chefredaktör dig till en festlook som inte kostar skjortan. Spana in den här festliga kombinationen!

”Gul är en kul färg som jag gärna använder. Här blir det en matchning med gult i accessoarerna – jag brukar inte ägna mig åt sådant, men ibland är det kul. Idag till exempel!”

–Jonna Bergh, chefredaktör

Skjorta, Zara, 399 kr. ”Riktigt fin vit skjorta som plockar upp trenden med speciella ärmar. Dessutom sydd för att få det rätta hänget.”

Kjol med knappar, Mango, 299 kr. ”Klassisk modell som alltid funkar. Jättefint till vit skjorta.”

Remsandal, H&M, 149 kr. ”Har du en kort kjol är det chict med platta skor. Men platt betyder inte tråkigt – dra i med en färg. Det kan du kosta på dig när du tar det så chill med färger på din outfit.”

Halsband, Weekday, 80 kr. ”Jag skulle bära det innanför skjortan så man bara anar det. Tycker hjärtdetaljen är himla gullig.”

Solglasögon, & Other Stories, 290 kr. ”Det klart solglasögonen följer med på fest. Jag tycker man kan ha på dem inomhus också. So what om folk säger att du tror att du är något? Det är du ju också! Kör ditt race.”

LÄSTIPS! Gå på fest som en fransyska med mycket stil och liten budget!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!