Chefredaktör Jonna Bergh i ny podcast!

Inför Grammisgalan den 28 februari leder STYLEBYs chefredaktör en Grammis-podcast – första avsnittet ute nu!

Den 28 februari ska 2016 års bästa musik koras under Grammisgalan i Stockholm. Fram till galan kan du njuta av olika podcasts som pumpar upp stämningen inför den stora kvällen. En av dem leds av STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh.

Berätta, vad handlar din podcast om? ”Den handlar faktiskt just om Grammisgalan. Podden tar i fem avsnitt upp olika aspekter runt Grammis – tv-showen, juryarbetet, skandaler, de år då Grammisgalan inte fanns och varför, kläderna, kategorier … Ja, allt möjligt kul. Alltid tillsammans med gäster såklart.”

Hur kom det sig att just du gör den här podden? ”Dels för att jag sitter i Grammisjuryn sedan många år, men kanske ännu mer för att jag tror att få älskar Grammisgalan så mycket som jag! Ända sedan jag satt klistrad framför tv-n i mitt föräldrahem på Hammarö i Värmland har jag älskat den här galan och det här priset. Jag hoppas den kärleken hörs i podden.”

Vilka gäster kan vi förvänta oss? ”I första avsnittet, som handlar om kategorier som kommit och gått – och som vi hoppas ska komma in i priset så småningom – talar jag med min favoritspanare, Jessika Gedin. Den senaste inspelningen vi gjorde var med den dubbelt prisade – och dubbelt nominerade i årets gala – Erik Lundin. För att ta några exempel.”

Lyssna på Grammispodden här

FLER PODDTIPS! Här hittar du Maria Andersson och Thomas Stenströms podcasts där de tolkar de nominerade i kategori: Årets låt. Och här lyssnar du STYLEBYs egen podd – STYLEBY Beautypodd!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!