Chefredaktör Jonna Bergh: Fransk, chic bohem – på budget!

Varje lördag bjuder STYLEBYs chefredaktör på en budget-outfit som håller för fest. Den här veckan satsar hon på en fransk, chic bohem look - på budget!

”Typisk fransk festlook – kort klänning, platta skor och en chic väska. Plus en lagom avslappnad jacka över när du är påväg till festen, army är alltid snyggt och ger rätta nerklädda känslan. Detta är en look som funkar i alla lägen, är bekväm och dessutom en killmagnet.” –Jonna Bergh, chefredaktör

Fransk, chic bohem – 5 budgettips!

LÄSTIPS! Chefredaktör Jonna Bergh: ”Gucci-grönt, silver & body – billigt!”

1. Klänning, Zara, 299 kr. ”Svart, vitt, kort … Så enkelt, så effektivt. Och vilket pris!”

2. Sko, Indiska, 399 kr. ”Indiska har just nu ett riktigt fint sortiment noterade jag när jag var i butiken i veckan. De här skorna gillar jag jättmycket!”

3. Väska, Mango, 299 kr. ”Vill man inte slå till på en Chloé så går det ju bra med en Chloé-inspirerad! Tycker den här i vitt är riktigt chic.”

4. Cargojacka, H&M, 399 kr. ”En jacka av det här slaget är inte en dålig investering. Den funkar ute på sommaren och inne på vintern. Så bra köp!”

5. Örhägen, Cos, 150 kr. ”Tröttnar aldrig på de här örhängena. Har ett par själv som jag använder jättemycket.”

TIPS! HÖSTENS STORA MODEFESTIVAL! Träffa STYLEBY, Damernas värld med flera på Sweden Fashion & Beauty Day – läs mer här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!