Chefredaktör Jonna Bergh: Fixa Balenciaga på budget – under 500 kr!”

Varje tisdag bjuder STYLEBYs chefredaktör på en snygg look till budgetpris. Den här gången har hon blivit inspirerad av Balenciaga.

”Jag är väldigt inspirerad av Balenciaga just nu, men priserna är ju inte lika kul … Så bra då att man kan göra en inspirerad look med en otroligt mycket lägre budget.” –Jonna Bergh, chefredaktör

Ribbstickade leggings, Zara, 199 kr. ”Ett snärtigt plagg som jag inte alls tycker du ska spara till festkvällar. Mixat med ett eneklt plagg, som den t-shirt jag valt här, så funkar de bra även till vardags. Och snygga under kjol!”

Mockapumps, H&M, 499 kr. ”Rosa och rött tillsammans är skitsnyggt. Bra pris för de här skorna.”

Väska, Mango, 299 kr. ”Inget mer rött eller rosa nu – blått och svart blir perfekt komplement till den här looken.”

T-shirt, Weekday, 150 kr. ”Till alla dessa skrikiga plagg och accessoarer så måste man hålla toppen lugn. En vit t-shirt med cool cut över armarna blir perfekt.”

Örhängen, & Other Stories, 250 kr. ”Statementörhängen är sååå Balenciaga. Gillar de här – de kan du använda att vispa grädden till dina hotshots!”

MISSA INTE! Du kommer väl på Sweden Fashion & Beauty Day som STYLEBY är med och arrangerar i oktober? Mer info här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!