Chefredaktör Jonna Bergh: ”En elegant nyårslook – allt kostar under 350 kr!”

Lägg pengarna på viktigare saker i år – STYLEBYs chefredaktör guidar dig till en ursnyggt elegant nyårslook där du hittar fynd för under hundralappen!

”I år tycker jag du skippar glittret. Donera istället pengarna du skulle lagt på en dyr klänning till någon av de organisationer som hjälper till i Aleppo och satsa på en budgetoutfit som är elegant, värdig och som du inte kommer att skämmas för när du tittar tillbaka på bilderna om tio år.” –Jonna Bergh, chefredaktör

Armand, Weekday, 150 kr. ”När allt annat är rent och avskalat kan du kosta på dig ett riktigt statementsmycke på armen.”

Klänning, Gina Tricot, 349 kr.”En slipklänning är alltid ett bra val – elegant och alltid värdigt en nyårsafton. Strukturen på denna klänning gör den lite extra spännande.”

Väska, Topshop, cirka 290 kr. ”Håll väskan enkel. No fuzz.”

Örhängen, Mango, 99 kr. ”Kompletterar klänningens avskalade uttryck. Mycket örhängen men ändå cleant.”

Slingbacks, Zara, 299 kr. ”Slipklänning och slingbacks är en perfekt kombination. Lika snygga till dina 501:or till vardags!”

GOTT NYTT ÅR!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!