20 chica vårköp (som klarar STYLEBYs hårda stilkrav)!

Sporty chic är en vinnande kombo. Men allt behöver inte vara snyggt! STYLEBYs smakpolis ryckte ut och valde ut 20 vårköp – i alla prisklasser – som håller hög modegrad.

Isabel Marant är mästare på att behärska är en härligt chic, sportig och bekväm look. Och just precis sådär som ovan vill vi se ut just nu! För att underlätta i shoppingdjungeln har STYLEBYs assiterande redaktör Elina Grothén valt ut 20 chica och bekväma plagg och accessoarer som går igenom STYLEBYs kritiska nålsöga i fråga om god smak. Enjoy!

Paddelboard, ChanelKlänning, MarimekkoVäska, Prada. Hår-pasteOriginal & Mineral.  Skor, ZaraSolglasögon, Acne StudiosKjol, Gina TricotSkor, VejaTrench, MonkiTopp, Monki. Body, ProtagonistPouch, Attico

Örhängen, Mango. Volymsprej, Original & Mineral.  Jacka, Isabel MarantParfym, ByredoTopp, FWSS.  Halsband, Aurélie BidermannKlänning, Stella McCartney. Baddräkt, Weekday

Lästips! 20 rosa vårköp - se här

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!