Spana in höstens mode från Filippa K

Filippa K:s historia började då Filippa Knutsson jobbade på familjeföretaget Gul & Blå och fick idén att starta sitt eget märke. Hon tyckte att det fattades ett märke som gjorde moderna och okomplicerade kläder som skulle kunna passa till alla tillfällen. Tillsammans med Patrik Kihlborg gjorde hon slag i saken 1993 och snart anslöt sig även Karin Segerblom från Gul och Blå till duon. 

De tre första åren drev de företaget hemma från köksbordet men med tiden blev de allt mer etablerade. År 1996 fick de ett stort genombrott med ett par stretchjeans vilka företaget än i dag associeras med. 

Genom åren har de vunnit Guldknappen, lanserat en herrkollektion och expanderat med butiker både i Sverige och internationellt. Just nu är Filippa K aktuellt som ett av de märken ni läsare har nominerat till Guldknappen Läsarnas Pris, ett pris där ni läsare utser vinnaren. Vill du rösta klicka här.

Till höger kan du se en förhandstitt på Filippa K:s höstkollektion.

Källa: Filippa K

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!